Centrul de printare 3D Alstom din Barcelona s-a angajat în lupta împotriva COVID 19

Centrul de printare 3D Alstom din Barcelona s-a angajat în lupta împotriva COVID 19

Centrul de printare 3D al Alstom din Barcelona coordonează inițiativele implementate la nivel de grup pentru a contribui la lupta împotriva pandemiei globale COVID 19. Începând cu săptămâna trecută, inginerii și dezvoltatorii cu sediul în situl Santa Perpetua (Barcelona) coordonează și implementează diferite inițiative pentru producerea de piese, furnizarea consumabilelor și proiectarea de noi soluții.

Alstom lucrează în coordonare cu rețeaua 3Dcovid19.org pentru a produce viziere pentru scuturi de față și ventilele ventilatoarelor, care sunt livrate la diferite spitale.

Experții în proiectarea CAD a instalațiilor Santa Perpetua inovează, de asemenea, în soluții și dezvoltări noi. În prezent lucrează, de exemplu, la protecțiile personale portabile pentru mânerele ușilor și utilizarea materialelor anti-bacteriene la măști.

Lansat în 2016, hub-ul de imprimare 3D Alstom din Barcelona este una dintre componentele Smart Operations, programul Alstom „Industry of the Future”. Ambiția sa este de a produce piese printate 3D rapid și la un preț competitiv pentru trenuri noi, pentru a răspunde solicitărilor clienților pentru piese și pentru a facilita unele operații de fabricare și întreținere. La Alstom, printarea 3D este utilizată pentru patru aplicații: instrumente pentru fabricile Alstom, prototipuri pentru validarea unui design, matrițe produse la jumătate din timpul metodelor de producție clasice și piese de serie cu aproximativ 70 de referințe în plastic și metal.Foto&info: Alstom

459 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *