Busworld 2023 – Turcii de la Guleryuz prezintă autobuzele electrice Ecoline și turisticul Panora

Busworld 2023 – Turcii de la Guleryuz prezintă autobuzele electrice Ecoline și turisticul Panora

Turcii de la Guleryuz, un producător de autobuze cu sediul în Bursa, au adus la expoziție modelul de autobuze full electrice urban Ecoline și urban turistic Panora.

Pentru Busworld Brussels 2023 avem o secțiune dedicată pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu unde puteți vedea prezentările mai detaliate ale modelelor pe care le-am considerat reprezentative pentru zona de mobilitate urbană.

Primul autobuz este unul standard pentru oraș. EV Ecoline este un autobuz dotat cu EBS, ASR, BSB, ELC, RBS, HSA, LWC, ADAS și AVAS, având lungimea de fix 12 metri și o capacitate de 63 călători în picioare și 29 pe scaune. Motorul cu puterea de 250 kW este model ZF AX TRAX AVE, alimentat de un pachet de baterii cu capacitatea de 336 kWh, cu posibilitatea creșterii la 448 kWh. Timpul de încărcare este de 4 ore în funcție de sistemul de încărcare, oferind o autonomie de 400 km. Autobuzul mai este dotat standard cu sistem de detecție a incendiilor și alte facilități pentru experiența călătorilor și siguranța în exploatare.

Al doilea autobuz este EV Panora, un autobuz destinat liniilor turistice, cu lungimea de 11 metri, etaj panoramic și capacitatea de 50 de călători la etaj și 23 la primul nivel. Autobuzul este acționat cu un motor ZF de 250 kW, alimentat de baterii LI-ION/NMC cu puterea de 280 kWh, alimentate la o priză dublă CCS2, cu un timp de încărcare de 4 ore. Autobuzul este echipat standard cu ABS, ASR, EBS, EHS, HTA, sistem de monitorizare, oglinizi electrice, camere video exterioare și sisteme de informare.

393 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *