Busworld 2023 – Egiptenii de la MCV lansează full electricul C127 EV dezvoltat pentru piața din Germania

Busworld 2023 – Egiptenii de la MCV lansează full electricul C127 EV dezvoltat pentru piața din Germania

Manufacturing Commercial Vehicles (MCV) din Egipt anunță lansarea autobuzului electric C127EV dezvoltat special pentru piața germană. Autobuzul full electric, cu podea joasă de 12 m lungime este produs la uzina din Germania localizată în Meschede. MCV este unul din cei mai mari producători de autobuze din Egipt, cu 10.000 de autobuze și 1500 de camioane produse și vândute anual. Producătorul construiește autobuze urbane, interurbane, autocare și camioane pentru o gamă largă de servicii.

Pentru Busworld Brussels 2023 avem o secțiune dedicată pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu unde puteți vedea prezentările mai detaliate ale modelelor pe care le-am considerat reprezentative pentru zona de mobilitate urbană.

C127 EV se conformează regulilor VDV și va surprinde industria cu detalii interesante despre echipamente. Usile Ventura, axele ZF, displayul de bord VDV sau chiar sistemul de oglinzi de la Orlaco pot fi considerate aproape clasice pentru un autobuz electric modern. Scaunele în consolă și, prin urmare, un concept interior flexibil sunt, de asemenea, familiare concurenței.

Din punct de vedere al dimensiunilor, autobuzul electric MCV se menține în dimensiunile autobuzelor standard, cu lungimea de 12,07 m, înălțimea de 3,2 m și lățimea de 2,55 m, cu un ampatament de 5,9 m. Autobuzul în varianta cu două uși, de exemplu, poate transporta un total de 85 de pasageri, 37 pe scaune și 45 în picioare. În modelul cu trei uși, capacitatea este de 90 de călători.

Capacitatea bateriilor este de 462 kWh, acestea fiind produse de Forsee Power. Toate bateriile sunt instalate pe acoperiș iar încărcarea se asigură cu priză CCS2 de 150 kW sau prin pantograf/șină de 450 kW pentru încărcarea rapidă. Motorul este produs de Actia, având o putere de 250 kW.

Foto: mobilitate.eu

245 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *