Trenul intercity Bombardier ZEFIRO Express câștigă premiul Brandenburg Design
Transport

Trenul intercity Bombardier ZEFIRO Express câștigă premiul Brandenburg Design

Bombardier Transportation a primit premiul Brandenburg de prestigiu pentru designul exterior și interior al trenului Intercity Express Bombardier ZEFIRO Express. Aspectul distinctiv al trenului este menit să transforme mobilitatea și să redefinească experiența interurbană a pasagerilor în regiunea suedeză din Västra Götaland, unde operatorul de transport feroviar suedez Västtrafik va opera aceste trenuri.

Premiul Brandenburg Design recunoaște designul exterior remarcabil al trenului ZEFIRO Express, caracterizat printr-un limbaj clasic scandinav de design, care îmbină funcționalitatea practică, cu eleganță modernă și o schemă de culori atractivă. Arhitectura interioară este deosebit de spațioasă și primitoare și are un concept inteligent de iluminare care creează o ambianță senină pentru pasagerii săi.

Procesul de proiectare a fost o provocare unică a fost crearea unui tren atractiv, care ar putea funcționa în mod eficient în condiții de iarnă exigente din regiune. Capabil să funcționeze la temperaturi de până la -40 grade Celsius, farurile trenului sunt poziționate cât mai sus posibil, în conformitate cu specificațiile tehnice ale industriei pentru standardele de interoperabilitate, în timp ce un plug de zăpadă special conceput și deosebit de mare va asigura o operare rapidă și sigură în zăpada mare a regiunii.

Înființat în 2011, de către Ministerul Economiei și Energiei din Brandenburg, premiul Brandenburg Design, onorează industriile culturale și creative din industria de design.Foto&info: Bombardier

186 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *