Alstom livrează primul tramvai Citadis X05 către Caen la Mer în Franța

Alstom livrează primul tramvai Citadis X05 către Caen la Mer în Franța

Primul tramvai Alstom Citadis X05 pentru comunitatea urbană din Caen la Mer a sosit în prima săptămână din octombrie la Centrul de operare și întreținere a tramvaielor din Fleury-sur-Orne.
Tramvaiul Citadis X05 pentru Caen la Mer are o lungime de 33 metri și este echipat cu 6 uși duble pe fiecare parte și va putea transporta 210 pasageri. Elegant, având în vedere confortul pasagerilor, va beneficia de iluminare cu LED-uri 100%, difuzoare pentru omogenizarea sursei de lumină, 6 ecrane de informare a pasagerilor și ferestre mari care acoperă 45% din tramvai.

Acesta va oferi, de asemenea, puncte de încărcare USB, primul cu asemenea încărcătoare din Franța. Deosebit de eficient din punct de vedere energetic, tramvaiul Citadis X05 pentru comunitatea urbană din Caen la Mer va putea, de asemenea, să urce pe versanții cu mai mult de 8% pantă și va avea componente standardizate, mai accesibile, construite din materiale ușor accesibil, oferind astfel comunității urbane toate garanțiile pentru un transport eficient.

Opt dintre cele douăsprezece site-uri ale Alstom din Franța sunt implicate în proiectarea și fabricarea tramvaiului Citadis pentru Caen la Mer: La Rochelle este responsabil pentru proiectarea, proiectarea, asamblarea și încercarea, Ornans pentru motoare, Le Creusot pentru boghiuri, Tarbes pentru dispozitivele de tracțiune, Valenciennes pentru aspectul interior, Villeurbanne pentru electronica de la bord, Aix en Provence pentru tahometrie și Saint-Ouen pentru proiectare. În total, 1.000 de persoane vor fi implicate în Alstom și furnizorii săi.Foto&info: Alstom

544 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *