ADTPBI și STB SA înființează 4 trasee de autobuze școlare odată cu începerea anului școlar 2019-2020

Prezentare: STB recepționează primele autobuze Otokar Kent din lotul de 400

ADTPBI și STB SA înființează 4 trasee de autobuze școlare din luna septembrie, odată cu începerea anului școlar 2019 – 2020, după cum urmează:
ADTPBI și STB SA înființează 4 trasee de autobuze școlare odată cu începerea anului școlar 2019-2020
Foto: mobilitate.eu

1.648 Vizualizări

2 thoughts on “ADTPBI și STB SA înființează 4 trasee de autobuze școlare odată cu începerea anului școlar 2019-2020

 1. Nu prea am inteles ideea cu 4 tipuri de trasee care se învârt în jurul unei singure școli? Proiectul de acest gen se vrea pt toate școlile din capitală? Marian, daca poti desluși misterul…sau mai bine spùs sa ma faci sa inteleg…

  1. Din ce pot sa-mi dau seama este un proiect pilot pentru o singura Scoala, urmand ca la un moment dat, sa fie sau nu implementat, in functie de rezultate. Sper eu ca vor fi rezultate bune si va fi implementat!
   Dincolo de fluidizarea traficului in cazul parintilor care nu vor mai avea motiv sa plece cu masina de acasa, mai sunt si alte aspecte cum ar fi, mai putina poluare, DAR si: siguranta copiilor.

   Rolul acestor 4 trasee diferite in jurul unei scoli ar fi acela de a aduna copii din toate zonele principale deservite de acea scoala.
   Presupun ca poate, au lucrat in colaborare cu scoala, au facut o harta a adreselor copiilor si apoi au incercat sa conecteze cat mai multe puncte sau sa treaca prin preajma a cat mai multor adrese.
   Un singur traseu general, sunt sigur ca ar fi fost un fiasco total.

   Nu stiu detaliile, dar sper ca au incercat si o schimbare in programul scolii, iar cursurile sa inceapa la cateva ore prestabilite, astfel incat traseele autobuzele sa fie eficientizate pe trasee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *