United Wagon Company a livrat vagoane cisternă pentru transportul melaselor la GATX Rail Vostok

United Wagon Company a livrat vagoane cisternă pentru transportul melaselor la GATX Rail Vostok

Compania de cercetare și producție „United Wagon Company” a livrat 26 de autocisterne pentru transportul melaselor și uleiurilor vegetale către GATX Rail Vostok GATX Corporation. Vagonul cisternă este o nouă adăugire la linia de produse a UWC și singurul model pe piața de ecartament de 1520 mm pentru mărfuri de acest tip cu un cazan din oțel inoxidabil și un boghiu cu o sarcină pe osie crescută de 25 t. Modelul 15-6900-04 a fost dezvoltat de Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologia Transporturilor al Uniunii Europene și este fabricat la uzina TikhvinChemMash (ambele companii fac parte din compania feroviară UWC).

Unul dintre avantajele cheie ale vagonului este designul unic al cazanului său, care este fabricat din oțel inoxidabil și suferă o serie de tratamente speciale (atât mecanice cât și chimice) pe suprafața sa interioară, în conformitate cu cerințele mai stricte ale transportului de mărfuri la nivel mondial standardele de transport. În particular, se utilizează un procedeu de pasivizare chimică ca parte a procedurii esențiale de tratare a oțelului inoxidabil în timpul producției, cu crearea unui microfilm de protecție pe suprafața interioară a cazanului. Această abordare asigură calitatea mărfurilor transportate, inclusiv cele care sunt gata de utilizare. Modelul 15-6900-04 poate fi utilizat pentru a transporta în jur de 30 de soiuri de produs amidon și uleiuri vegetale. În plus, vagonul oferă volume maxime de descărcări, chiar și pentru mărfurile vrac și în condiții de temperatură diferite, datorită cazanului cu osie „îndoit” și sistemului de încălzire al mașinii.

Volumul crescut al cazanului și capacitatea de încărcare (56 m3 și, respectiv, 74,4 tone) permite performanței cisternei să-și îndeplinească cât mai bine posibilitățile tehnice, furnizând încărcături cu 7-10 tone mai mari decât materialul rulant standard folosit în modelul 1520. Această diferență de încărcare face posibilă reducerea dimensiunii flotei solicitate cu aproape 10%.Foto&info: United Wagon Company

755 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *