Tim Rail Cargo introduce a noua locomotivă Siemens Smartron în România

Tim Rail Cargo introduce a noua locomotivă Siemens Smartron în România

Începând de săptămâna aceasta, pe căile ferate din România avem în exploatare o nouă locomotivă Siemens Smartron, 192-008, a noua locomotivă de acest tip care circulă la operatorii de transport feroviar de marfă de la noi. Prima, 192-003 a EP Rail a depășit 200.000 km rulați din luna iunie 2020 când a ajuns în România. Ultima locomotivă sosită este 192-007, tot a EP Rail, în decembrie 2020, anul 2021 fiind unul care nu a adus locomotive noi în țară.
Astfel, 192-008 va opera la Tim Rail Cargo închiriată de la operatorul ELL, urmând ca 192-009 să ajungă și ea în România, la operatorul PSP Cargo, închiriată tot de la ELL, a doua locomotivă Smartron a PSP Cargo după 192-025, sosită tot în vara anului 2020 în leasing pentru cel puțin 3 ani. Rămâne de văzut dacă operatorul Tim Rail Cargo își va personaliza locomotiva sau daca aceasta va fi utilizată în schema cu care a ieșit din fabrică.

Foto: mobilitate.eu1.723 Vizualizări

3 thoughts on “Tim Rail Cargo introduce a noua locomotivă Siemens Smartron în România

    1. EAul 194 s-a reparat intre timp, a revenit la calatori cateva zile si acum este iar inchiriat tot la ei 🙂 Din pacate multi operatori au avut incidente si accidente cauzate de nerespectarea regulamentelor de catre anumiti angajati, din pacate este ceva inca inevitabil, doar sa speram ca nu se mai repeta prea curand.

      1. Una e sa aplici smecheriile tipice la o EA sau orice alta masina veche, si alta e cand vorbim de masini gen TRAXX, LEMA, Smartron etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *