Turcii de la TEMSA vor livra 326 autobuze pentru Ministerul Afacerilor Interne al României
Romania

Turcii de la TEMSA vor livra 326 autobuze pentru Ministerul Afacerilor Interne al României

TEMSA, care este una dintre cele mai importante branduri auto din lume cu peste 50 de ani de experiență în producția de autobuze și midibuse, va exporta în România 326 autobuze LD12 SB. TEMSA, care a câștigat licitația Ministerului Afacerilor Interne al României cu un acord de 46,5 milioane de euro, va livra autobuzele pentru transportul soldaților români și a unităților de securitate.

Vorbind la ceremonia de semnare a protocolului de vânzare între TEMSA și Ministerul Afacerilor Interne al României, Evren Ünver, reprezentantul True Value Capital Partners a spus: “Europa are un loc foarte important în obiectivele noastre de creștere. Aceste vânzări în România vor servi la atingerea obiectivelor Uniunii Europene pentru anul 2019 și vor consolida poziția TEMSA pe piață. Autobuzele noastre vor aduce eficiență transportului de personal al Ministerului Afacerilor Interne al României și confort pentru consumatorii noștri finali, cum ar fi membrii poliției “.
CEO-ul TEMSA, Hasan Yildirim, a declarat: “Exportul joacă un rol important nu numai pentru ale noastre, ci și pentru cifrele de creștere ale țării noastre. Vom livra cele 326 de autobuze care vor fi produse în Adana într-o perioadă de doi ani. Doresc ca această vânzare, care va aduce o contribuție pozitivă la cifrele noastre de export, să fie benefică pentru TEMSA și industria auto din Turcia “.


Foto: TEMSA

414 Vizualizări

One comment

  1. Astept momentul in care vom avea si noi, din nou, un candidat pe aceasta piata a constructiei autobuzelor, camioanelor, autovehicule utiliare (poate cineva la un moment dat isi aduce aminte de Aro).
    E trist sa vrem sa fim tara europeana demna fara un cuvant de spus in domeniile importante, unul fiind transporturile (plecand de la constructia de autostrazi, pana la productia de vehicule de orice fel).
    Sa luam si noi contracte in Vest, nu doar altii in tara noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *