Suedia – Hitachi Rail va implementa ERTMS pe utilajele companiei de mentenanță a infrastructurii Infranord

Suedia - Hitachi Rail va implementa ERTMS pe utilajele companiei de mentenanță a infrastructurii Infranord

Hitachi Rail a semnat un contract pentru instalarea de noi tehnologii de semnalizare digitală la bordul a două trenuri galbene de întreținere operate de compania suedeză de întreținere feroviară Infranord. Digitalizarea acestor vehicule va ajuta Infranord să mențină mai bine infrastructura feroviară din regiune. Trenurile, denumite „Tb locos”, sunt folosite pentru a întreține în siguranță și fiabil rețeaua feroviară, indiferent de condițiile meteorologice dificile de iarnă.

Hitachi Rail va proiecta, construi, instala, testa și pune în funcțiune sistemul de semnalizare la bord bazat pe tehnologia ERTMS (European Railway Transport System) și STM-ATC2 (sistem de circulație pe linii convenționale).

Combinația dintre tehnologiile ERTMS și STM-ATC2 va permite activității complexe de întreținere a Infranord să aibă loc atât pe părți modernizate, cât și pe părți convenționale ale căii ferate, deoarece Suedia continuă să-și desfășoare programul de digitizare mai larg în toată țara.
În timp ce aceste tehnologii sunt mai frecvente pe materialul rulant de pasageri și marfă, utilizarea tehnologiei pe trenurile de întreținere reprezintă un pas inovator atât pentru Infranord, cât și pentru Hitachi Rail.

Infranord este cea mai importantă companie de întreținere și construcții feroviare din Suedia și cel mai mare proprietar de vehicule din Scandinavia, cu peste 200 de utilaje galbene de întreținere care funcționează în Suedia, Norvegia și Danemarca.

Foto&info: Hitachi Rail411 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *