Solaris va livra 21 de autobuze Urbino 12 la Oslo

Solaris va livra 21 de autobuze Urbino 12 la Oslo

Compania Solaris Bus & Coach S.A. va începe în curând livrările de autobuze către capitala Norvegiei, Oslo. Conform acordului semnat cu unul dintre cei mai mari operatori de transport din acest stat scandinav, Unibuss AS, 15 autobuze Solaris Urbino 12 și 6 Solaris Urbino 18 articulate vor fi curând livrate pentru traseele norvegiene. Printre acestea va fi și #500 Solaris livrat în Norvegia.

Toate vehiculele comandate de Unibuss AS vor fi alimentate de motoare ecologice care respectă cele mai stricte standarde de emisii Euro VI. Pentru a minimiza în continuare impactul lor asupra mediului, acestea au fost adaptate pentru a lucra la biocombustibil HVO (ulei vegetal hidrotratat). Modelul Urbino 12 va avea motoare de 224 kW, în timp ce autobuzele articulate vor primi unități de propulsie de 270 kW. Motorul este completat de o transmisie automată pentru a spori confortul și economia de combustibil.

Autobuzele Solaris Urbino destinate Norvegiei se caracterizează prin echipamente extinse în domeniul confortului și siguranței pasagerilor. Elementele sale includ sistemul de aer condiționat complet al vehiculului, iluminarea eficientă din punct de vedere energetic a întregului vehicul în tehnologie LED și scaune individuale confortabile pentru pasageri echipate cu încărcătoare USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Producătorul polonez va instala, de asemenea, un sistem de informații pentru pasageri, cu anunțuri vocale, sistem de numărare a pasagerilor și monitorizare video în vehicule.Foto&info: Solaris Bus

224 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *