Solaris Bus a semnat contractul #100 pentru livrarea de autobuze electrice

Solaris Bus a semnat contractul #100 pentru livrarea de autobuze electrice

Pe 12 august, a fost semnat un contract în sediul operatorului de transport local Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej (PKM) din Katowice, între transportator și reprezentanții Solaris Bus & Coach S.A., pentru livrarea a cinci autobuze electrice Solaris Urbino 12. Acest contract este, de asemenea, jubileul, numărul 100 pentru furnizarea de vehicule cu baterii de la producătorul de la Bolechowo.

Autobuzele electrice comandate luni nu vor fi primele vehicule de acest tip din Katowice. La începutul anului, Solaris a furnizat operatorului PKM cinci autobuze electrice Urbino 18 articulate. Mai devreme, două autobuze electrice de colectare a sângelui Urbino 8.9 LE, comandate de Centrul Regional de Donare și Tratare a Sângelui, au ajuns în Katowice. Conform condițiilor din ultimul contract, produsul ecologic Solaris Urbino 12 electric va fi livrat clientului în termen de 350 de zile de la data semnării acestuia, iar valoarea totală a contractului a depășit 15 milioane PLN.

Contractul semnat luni este unul excepțional pentru Solaris. Acesta este jubileul, al 100-lea contract semnat de producătorul Bolechowo pentru furnizarea autobuzelor electrice. Până în prezent, de la livrarea primului autobuz electric către un client de la Klagenfurt austriac în 2013, liderul european în electromobilitate a livrat sau a semnat comenzi pentru peste 700 de vehicule din familia electrică Urbino. Pot fi găsite pe străzile a 17 țări europene, în zeci de orașe.Foto&info: Solaris Bus

761 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *