Siemens primește o comandă pentru 3 locomotive Vectron MS de la Rath Group

Rath Group și Siemens au semnat un contract pentru livrarea a trei locomotive Vectron Multisystem (MS). Locomotivele sunt planificate pentru serviciul de transport de marfă și vor funcționa în Austria, Republica Cehă, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia și Slovacia. Livrarea locomotivelor va începe în decembrie 2018. Locomotivele vor fi construite la fabrica Siemens din München-Allach. Cu această comandă, RTB Cargo, compania de transport de marfă a grupului Rath, va avea pentru prima dată propria flotă de locomotive multisistem.
„Rath Group este cel de-al 40-lea client pentru platforma noastră Vectron. Această poveste de succes subliniază calitatea și fiabilitatea locomotivelor noastre din întreaga Europă”, a declarat Sabrina Soussan, CEO al diviziei Siemens Mobility.

Locomotivele pentru grupul Rath au o putere maximă de 6.400 KW și o viteză maximă de 160 km / h. Vectron MS funcționează la tensiuni de 15 kV / 16,7 Hz, 25 kV / 50 Hz AC și 1,5 kV DC și 3 kV DC și este echipat cu sisteme naționale de control al trenului, precum și cu Sistemul european de control al trenului (ETCS).

Siemens a vândut deja peste 700 de unități Vectron. Flota Vectron din Europa a acoperit deja 130 de milioane de kilometri. Locomotivele Siemens sunt în prezent certificate să opereze în Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Elveția și Turcia.Foto&info: Siemens

897 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *