Siemens Mobility oferă piese printate 3D pentru mânerele ușilor trenurilor pentru a îmbunătăți igiena a trenurilor

Siemens Mobility oferă piese printate 3D pentru mânerele ușilor trenurilor pentru a îmbunătăți igiena a trenurilor

Căile Ferate Ruse (RZD) testează în prezent 36 de atașamente pentru mânerele ușilor, furnizate de Siemens Mobility. Accesoriile permit deschiderea ușilor cu un cot sau cu un braț inferior, mai eficient decât cu mâna, reducând astfel riscul de a răspândi germeni sau un virus precum Covid-19. Siemens Mobility a instalat prototipurile în mai multe trenuri Desiro care sunt operate în zona Moscovei de către Căile Ferate Ruse. Piesele sunt produse cu ajutorul fabricației aditive și pot fi livrate la cerere.

Siemens Mobility a achiziționat recent două imprimante 3D Stratasys pentru a ajuta la întreținerea flotei de trenuri din Rusia, care include, de asemenea, mai multe trenuri Velaro de mare viteză. Siemens Mobility a fost contractată pentru a oferi servicii și întreținere a trenurilor Velaro pentru o perioadă de 30 de ani.

Imprimantele sunt utilizate la Moscova și Sankt Petersburg și sunt o piatră de temelie a rețelei instituită de Siemens Mobility în Rusia. Obiectivul rețelei este de a optimiza în continuare transportul feroviar cu ajutorul fabricării de aditivi și a unui inventar digital al componentelor originale ale trenului și simplificarea schimbului și a producției de piese de schimb pentru trenuri. Acest lucru va reduce timpul și costurile de producție și nevoia de piese de schimb.Foto&info: Siemens Mobility

420 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *