Siemens extinde fabrica de locomotive din Munich-Allach cu 30.000 de metri pătrați

Siemens extinde fabrica de locomotive din Munich-Allach cu 30.000 de metri pătrați

Siemens Mobility își extinde unitatea de producție și servicii din München-Allach pentru a răspunde cererii tot mai mari de locomotive și servicii. Fabrica va fi extinsă la 80.000 m2 de la cei 50.000 m2 actuali pentru a oferi capacități suplimentare pentru procesarea comenzilor noi, optimizarea fluxurilor de producție și logistică din cadrul unității și pentru a adăuga mai mult spațiu de birou.

Uzina din München-Allach a fost construită de Krauss-Maffei la începutul secolului al XX-lea. Siemens a preluat complet afacerea cu locomotive de la Krauss-Maffei în 2001 și a lansat producția de locomotive Vectron la Allach în 2010. Peste 1.600 dintre aceste locomotive au fost vândute de atunci în întreaga lume. În 2015, divizia de servicii a Siemens Mobility și-a deschis centrul de servicii feroviare și centrul de date în Allach pentru a valorifica în mod optim sinergiile dintre producție și service.

Procesele certificate, echipamentele inovatoare și tehnologiile digitale avansate, cum ar fi Railigent X, asigură disponibilitatea sistemului de până la 100% pentru clienți și oferă o infrastructură de servicii de înaltă performanță. Peste 1.600 de angajați lucrează în prezent la locația din München-Allach. Investițiile continue în automatizarea producției și digitalizarea proceselor mențin instalația competitivă și asigură cel mai înalt nivel de fiabilitate și calitate a procesului.

Foto&info: Siemens

784 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *