Siemens continuă livrarea noilor metrouri C2 la Munchen

Siemens continuă livrarea noilor metrouri C2 la Munchen

Stadtwerke München (SWM) își continuă modernizarea flotei de metrou a Companiei de transport din Munchen (MVG). Miercuri, 27 aprilie 2022, SWM și MVG au preluat primul dintr-un total de 22 de trenuri de metrou de tip C2 din a treia serie de livrare (așa-numita opțiune a doua) la baza tehnică a SWM din Fröttmaning, lângă München. Acolo, trenul va fi pregătit pentru funcționare, va fi supus unor teste ample și va fi aprobat pentru serviciul de călători.

Odată cu livrarea primului tren din a doua opțiune, Stadtwerke München a comandat de la Siemens Mobility încă 18 trenuri de metrou de tip C2 cu șase vagoane. Siemens a reușit să se impună în fața mai multor concurenți într-o licitație la nivel european. Ca rezultat, un total de 85 de trenuri C2 vor funcționa în sistemul de metrou din München în viitor.
Trenurile de metrou sunt ecologice și economisesc energie. În selectarea materialelor, s-a acordat prioritate componentelor ecologice care sunt reciclabile în proporție de până la 97%. Și la fel ca toate trenurile moderne de metrou, trenurile reintroduc energie în rețeaua electrică atunci când frânează, îmbunătățind și mai mult echilibrul de CO2 în München și făcând transportul public și mai durabil. Vehiculele vor fi fabricate la uzina Siemens Mobility din Viena și livrate în 2024/2025. Boghiurile vor fi produse de fabrica companiei din Graz.

Foto&info: Siemens Mobility839 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *