SCRL Brașov a ieșit din insolvență după 7 ani reluând astfel activitatea comercială

SCRL Brașov finalizează reparația tip RR la singura locomotivă clasică ce poate rula cu 200 km/h la CFR Călatori

În ședința din 28.03.2023, tribunalul Brașov a decis închiderea procedurii de insolvență a Societății de Reparații Locomotive CFR – SCRL Brașov, dupa 7 ani de la intrarea în insolvență și un dosar prin care se cerea falimentul. Societatea a intrat de mai mult timp pe profit, dar a fost necesară reorganizarea acesteia și eșalonarea plății datoriilor rămase catre stat.

Astfel, soluția finală dată în 28.03.2023 este ca în temeiul art.175 alin.1 din Legea nr.85/2014, Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei SOCIETATEA DE REPARAŢII LOCOMOTIVE C.F.R. -S.C.R.L. BRAŞOV SA, şi continuarea activităţii economice. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, Descarcă pe administratorul judiciar Consorţiul Casa de Insolvenţă GMC SPRL şi VIZAL CONSTULTING IPURL şi pe toate persoanele care l-au asistat de orice îndatoriri sau responsabilităţi cu privire la procedură, debitor şi averea lui, creditori, titulari de drepturi de preferinţă, acţionari sau asociaţi. Dispune luarea tuturor măsurilor pentru reinserţia debitorului în activitatea comercială. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, Dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de continuare a activităţii comerciale, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Braşov, sub sancţiunea nulităţii.

De asemenea, anterior în 28.02.2023, Tribunalul Brașov a decis confirmarea planului de organizare a SCRL. Astfel, confirmă temeiul art.175 alin.1 din Legea nr.85/2014, Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei SOCIETATEA DE REPARAŢII LOCOMOTIVE C.F.R. -S.C.R.L. BRAŞOV SA, şi continuarea activităţii economice. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, Descarcă pe administratorul judiciar Consorţiul Casa de Insolvenţă GMC SPRL şi VIZAL CONSTULTING IPURL şi pe toate persoanele care l-au asistat de orice îndatoriri sau responsabilităţi cu privire la procedură, debitor şi averea lui, creditori, titulari de drepturi de preferinţă, acţionari sau asociaţi. Dispune luarea tuturor măsurilor pentru reinserţia debitorului în activitatea comercială. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, Dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de continuare a activităţii comerciale, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Braşov, sub sancţiunea nulităţii.

Foto: mobilitate.eu

2.248 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *