RZD Logistics a lansat un nou traseu feroviar de containere din China către Europa

RZD Logistics a lansat un nou traseu feroviar de containere din China către Europa

JSC RZD Logistics, cel mai mare operator de logistică multimodală din țările CSI și din țările baltice, a organizat circulația unui tren de containere pe traseul Changsha (China) – Tilburg (Olanda). Acest nou serviciu feroviar a fost dezvoltat în colaborare cu o companie chineză de platforme, Hunan Xiangou Express.

Livrările regulate de containere pe această rută sunt așteptate să fie realizate de două ori pe lună. Pe 17 august, trenul constând din 41 de containere de 12 metri, cu bunuri de larg consum (îmbrăcăminte, accesorii, articole de birou), au plecat de la stația Changsha și vor merge la Tilburg tranzitând teritoriile mai multor țărim, printre care Mongolia, Rusia, Belarus, Germania. Timpul de tranzit estimat este de 16 zile.

„Fiind un coordonator autorizat al transportului feroviar internațional pe teritoriul Rusiei în cadrul companiei Railways Holding, RZD Logistics evaluează cele mai promițătoare proiecte de afaceri și urmărește tendințele pe piețele de consum din Rusia, China și Europa. Astăzi vedem că Changsha se transformă treptat în centrul pentru consolidarea logisticii din China Centrală. Are perspective bune de creștere, datorită dezvoltării anumitor sectoare ale economiei. Tilburg, pe de altă parte, este cel de-al doilea cel mai mare hub al logisticii transporturilor din Olanda, dotat cu infrastructura modernă necesară pentru manipularea fluxurilor mari de mărfuri venite de la trenurile de tranzit. Prin conectarea acestor două orașe, un nou serviciu va contribui cu siguranță la dezvoltarea potențialului de tranzit al Rusiei”, a menționat directorul de vânzări al RZD Logistics Olga Stepanova.Foto&info: RZD Logistics

916 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *