Primăria Capitalei pregătește lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe bulevardul Vasile Milea

Primăria Capitalei pregătește lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe bulevardul Vasile Milea

Primăria Capitalei a finalizat atribuirea contractului pentru – Execuţie lucrări aferente obiectivului de investiții ”Modernizare linie de tramvai pe B-dul G-ral Vasile Milea de la intersecţia cu B-dul Timişoara până în dreptul intrării în benzinăria OMV”, lucrarea fiind atribuită unei asocieri de firme în care se află Swietelsky, Urban Profile Grele și TIAB. Deja mobilitate.eu a fost pe teren pentru a inspecta primele pregătiri, în zona unde se va lucra fiind instalate panourile cu detalii despre finanțare și lucrări. Valoarea finală a contractului este de 18.508.649,43 RON.

Lucrările vor aduce și o serie de devieri de trasee, conform planurilor cunoscute fiind luată în calcul întoarcerea liniei 1 la Banu Manta, a liniei 10 la depoul Militari, ambele pornind de la Romprim, linia 35 se suspendă, liniile 11 și 8 nu se știe ce modificări vor avea iar ca navetă se înființează linia 635 între Răzoare și Gara Basarab. Un plan definitiv va fi transmis de STB SA în momentul demarării lucrărilor.Foto: mobilitate.eu

2.215 Vizualizări

9 thoughts on “Primăria Capitalei pregătește lucrările de modernizare a liniei de tramvai pe bulevardul Vasile Milea

  1. Mai ales că nu mai vin tramvaiele de la 18 m cel mai probabil liniile 8 și 35 vor fi desființate.11 daca nu va fi dus în ghencea cu siguranta va dispărea si el rămânând doar linia 47. Linia 19 ar putea fi dus la Zetari ca si asa la Sura Mare vor să mute capătul de autobuze regionale din zona probabil la pachet cu linia 173 si sa aiba loc.Tramvaiele acolo sa întoarcă la Sura Mare doar in caz de un blocaj,defecțiune sa întoarcă acolo.

    1. Nu se mai desfiinteaza 8, la 35 este discutie dar momentan nu, vedem dupa ce se termina lucrarile. Momentan depoul Militari urmeaza sa primeasca tramvaie pentru a inlocui Tatra.

  2. De cand se retrag toate tatrele din circulatie? Cate v3auri a primit pana acum Militariul si de unde sa mai primească? Ca trebuiesc ceva…11-le se mai suspenda cel putin pe timpul lucrărilor?

  3. Intr-un final linia va fi green track sau cu garduri pentru a putea circula autobuzele pe linie? Si cand incep lucrarile?

  4. Se vor mai risca cu începerea lucrărilor de luna aceasta mai ales că se anunță treaba cu vortexul polar? Pare cam compromisă treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *