Primăria Capitalei a lansat licitația pentru 100 de tramvaie noi în valoare de 181 milioane de euro

Astra Arad este singurul ofertant pentru licitația de achiziție a 22 de tramvaie noi în Cluj Napoca

Primăria Municipiului București a lansat licitația pentru „Achizitionarea a 100 de tramvaie si echipamente necesare imbunatatirii transportului public de calatori pe liniile de tramvai din Municipiul București 1, 10, 21, 25, 32,40, 41 si 55, conform descrierilor din caietul de sarcini”, contract cu valoarea estimată la 845 milioane de lei (181,7 milioane euro/1,8 milioane euro/tramvai). Conform SEAP, principalul factor de evaluare, 60% este prețul ofertei, urmat de coeficientul de disponibilitate, confort termic, nivelul de zgomot, capacitatea de transport și capabilitatea de livrare în maxim un an de la omologarea primului vagon livrat. Tramvaiele vor fi livrate în termen de 37 de luni de la semnarea contractului. Ofertele pot fi depuse până la data de 14 februarie 2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 14 iulie 2019.

Conform caietului de sarcini, furnizorul va oferi garanție full timp de 5 ani, sau 300.000 km pentru tramvaie, acestea urmând să fie livrate după cum urmează:
Primăria Capitalei a lansat licitația pentru 100 de tramvaie noiFoto: Andrei Marian

1.536 Vizualizări

4 thoughts on “Primăria Capitalei a lansat licitația pentru 100 de tramvaie noi în valoare de 181 milioane de euro

  1. Spre sfârșitul anului viitor, logic ar fi să avem primele tramvaie moderne in capitala.Banuiesc că linia care va sparge gheata la modul pe care vor intra primele tramvaie se va intre linia 1 și 41?Daca termina de modernizat și Vasile Milea până atunci personal as paria pe inelarul 1…

    1. Asa ar putea sa vina orice constructor corespunde caietului de sarcini, doar ca pretul este destul de mic, deci posibil sa nu fie bataie. Sper sa nu ne trezim cu plastice de la JAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *