Pasajul Grant va avea garduri noi și protecții in zona electrificării CFR și STB

COMPANIA MUNICIPALA STRAZI, PODURI SI PASAJE BUCURESTI SA a lansat licitația pentru „Lucrări de realizare desene de execuție, procurare, transport si montaj a unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protectie peste zona electrificată, pentru intreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant”, în valoare de 3 milioane lei și un termen de execuție împărțit în două etape, prima până la finalul lui 2019 când se finalizează sensul Turda – Crângași, a doua până la finalul lui 2020, când se finalizează sensul Crângași – Turda, unde lucrările vor începe la jumătatea anului 2020.

Se vor achizitiona lucrari de realizare desene de executie, procurarea, transportul si montajul unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protectie peste zona electrificată, pentru intreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant, conform cerintelor din caietul de sarcini si anexele acestuia. Cantitatea totala ce va fi achizitionata este de 3985 ml parapet de siguranță si 297 ml plase de protecție peste zona electrificată.

Ofertele pot fi depuse până la data de 28.10.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la finalul anului.Foto: mobilitate.eu

323 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *