Oradea a câștigat locul 3 la campionatul european al conducătorilor de tramvai

Oradea a câștigat locul 3 la campionatul european al conducătorilor de tramvai

Vatmanii din Oradea, Cristina Baiduca şi Vasile Balaj au obținut locul 3 la campionatul european al conducătorilor de tramvai, ce e avut loc la Bruxelles. Pe locurile 1 și 2 au fost întrecuți chiar de echipele gazdelor şi de vatmanii din Moscova. În competiţie au participat 25 de echipe venite din oraşe europene dezvoltate, precum Berlin, Paris sau Milano. Locurile 4 și 5 au fost ocupate de Luxembourg și Rotterdam, urmate de Vienna, Manchester, Malaga, Prague, Porto, Istanbul, Krakow, Barcelona, Budapest, Gothenburg, Helsinki, Stuttgart, Milan, Berlin, Dublin, Paris, Bergen, Basel, Dresden și Stockholm. Echipa OTL Oradea concurează în cadrul „TRAMDRIVER EUROPEAN CHAMPION” de 8 ani, iar anul acesta a adus cea mai bună performanță pentru echipa locala.
Oradea a câștigat locul 3 la campionatul european al conducătorilor de tramvai
În cadrul concursului, vatmanii și-au arătat experiența pentru oprirea la precizie în stație, frânarea în situații normale și de urgență, precum și pentru alte scenarii întâlnite în trafic în mod normal. Pentru aceste scenarii, vatmanii au condus mai multe tipuri de tramvaie, de la cele de epocă, până la cele mai moderne tramvaie existente în Europa.

Organizatorii au declarat că următoarea ediție a „TRAMDRIVER EUROPEAN CHAMPION”, din 2020, va fi organizată în perioada mai-iunie 2020 la Oradea, unde vor fi până la 30 de echipe de vatmani. Campionatul de la Oradea urmează să aibă loc pe un tronson ce va fi selectat de organizatori, timp de o zi.Foto: TRAMDRIVER EUROPEAN CHAMPION

1.774 Vizualizări

1 thought on “Oradea a câștigat locul 3 la campionatul european al conducătorilor de tramvai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *