Modificări in circulaţia trenurilor de călători pentru lucrări intre staţiile Pârvu – Costești

Modificări in circulaţia trenurilor de călători intre staţiile Pârvu – Costești

CFR Călători Craiova anunță că pe Linia 901 Bucureşti Nord – Piteşti – Craiova, pentru EFECTUAREA LUCRĂRILOR LA LINIE executate de catre CNCFR SA , intre staţiile de cale ferată Pârvu – Costesti din judeţul Argeş , in perioada menţionată in zilele de LUNI şi pana VINERI se vor produce următoarele modificări in circulaţia trenurilor de călători:
*Trenurile R 9023 și 9028 nu vor circula pe ruta Pitești-Piatra Olt și retur;
*Trenul R 9473 nu va circula pe ruta Pitești-Piatra Olt ;
*Trenul R 9481 nu va circula pe ruta Slatina-Piatra Olt;
-Trenul R 13228 va circula suplimentar (in locul tr.R 9028) pe ruta Piatra Olt-Potcoava conform rutei si orariilor din mersul de tren in vigoare.
-Trenul R 13273 va circula suplimentar (in locul tr.R 9473) pe ruta Pitesti-Piatra Olt conform rutei si orariilor din mersul de tren in vigoare.

*In zilele de Sâmbătă și Duminică tr.R 9473 va circula conform orariilor din mersul de tren in vigoare.Foto: Mobilitate.eu

603 Vizualizări

1 thought on “Modificări in circulaţia trenurilor de călători pentru lucrări intre staţiile Pârvu – Costești

  1. Buna ziua ! As dori sa va intreb daca aveti cunostiinta de initierea vreunui proiect de redeschidere a traseului Pitesti Valcele Ramnicu Valcea. Ma gandesc ca ar fi o mare realizare sa avem o alternativa moderna pentru linia 300 valea Prahovei care este supra solicitata in momentul acesta
    Multumesc

    Nini Cirstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *