Mobilitate.eu lansează platforma de comunicare, un nou concept și o nouă abordare pentru comunitățile online dedicate transporturilor în România

Mobilitate.eu lansează platforma de comunicare, un nou concept și o nouă abordare pentru comunitățile online dedicate transporturilor în România

Mobilitate.eu lansează noua Platformă de comunicare Mobilitate.eu, ce vine ca un nou concept de platformă de informare, discuții și schimb de idei, destinată tuturor celor care doresc să se pună la curent și să discute despre proiectele și tehnologiile din domeniul mobilității. Sunt abordate subiecte începând cu mobilitatea urbană clasică, până la cele mai noi tehnologii ale autobuzelor electrice și ale sistemelor feroviare și de tram-tren care devin o necesitate într-o lume care merge spre o reducere la 0 a emisiilor poluante.

Față de forumurile și comunitățile online tradiționale din România ne concentram pe discuții de bază, în timp ce discuțiile puerile și care nu aduc informații cu adevarat constructive nu sunt promovate.

În prima perioadă de funcționare, înregistrările vor fi deschise, dar conturile nu vor fi activate cu prioritate, structura fiind finalizată, dar până la construcția bazei de discuții nu se va putea posta.

Mobilitate.eu invită toți doritorii să înceapă să se înregistreze și le mulțumește tuturor celor care sunt alături de site încă de la lansare.
1.034 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *