EBS Public Transportation BV achiziționează 193 de autobuze electrice VDL pentru Amsterdam

EBS Public Transportation BV achiziționează 193 de autobuze electrice VDL pentru Amsterdam

EBS va lansa o nouă concesiune de transport pentru zona de nord a orașului Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, în decembrie 2023, când va implementa până la 193 de VDL Citea de nouă generație. Vehiculele, bazate în întregime pe un grup motopropulsor electric, vor fi livrate începând cu septembrie 2023. Pentru VDL Bus & Coach, aceasta este cea mai mare comandă pe care a primit-o vreodată pentru vehicule electrice.
EBS Public Transportation BV achiziționează 193 de autobuze electrice VDL pentru Amsterdam

Potrivit clientului Transport Region Amsterdam, EBS intră într-o concesiune ambițioasă și flexibilă. EBS va începe cu o ofertă ridicată de transport și va răspunde rapid la circumstanțe în schimbare, cum ar fi creșterea numărului de pasageri. EBS este, de asemenea, foarte dedicat inovației tehnologice, cum ar fi plata prin alte mijloace decât cardul cu cip pentru transportul public și planificarea călătoriilor din ușă în ușă. În plus, chiar mai mult decât în concesiunea actuală, EBS se va concentra pe incluziune, astfel încât toate grupurile țintă diferite să poată utiliza în mod optim transportul public.

În ultimul deceniu, VDL Bus & Coach a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din Europa în domeniul mobilității electrice. De la introducerea primului Citea SLF-120 Electric la Geneva, în cadrul expoziției UITP Mobility & City Transport din 2013, VDL Bus & Coach s-a concentrat puternic pe mobilitatea electrică. Pe baza viziunii VDL, a fost dezvoltat un concept de autobuz care se bazează în întregime pe un tren de propulsie electric și care este gata pentru viitor, cu zero emisii. Baterii în podea, pereți laterali din compozit dintr-o singură piesă, management inteligent al energiei, un sistem sofisticat de control al climatizării și un mediu ergonomic al șoferului. Cu aceste cinci inovații majore, VDL Bus & Coach introduce noua generație de produse VDL Citea, care constă în patru variante de lungime îmbunătățite și cinci modele de autobuz.

Noua generație VDL Citea a fost deja vândută în mai multe țări și este folosită în mai multe orașe și zone, inclusiv Țările de Jos (Eindhoven și Amsterdam), Finlanda (Kotka și Lahti), Belgia (toată Flandra), Germania (Oberhausen și Braunschweig). ) și Franța (Bordeaux).

Foto&info: VDL Bus&Coach

585 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *