Daimler Buses sprijină testarea pentru COVID-19 cu un autobuz Setra transformat în centru mobil de testare

Daimler Buses sprijină testarea pentru COVID-19 cu un autobuz Setra transformat în centru mobil de testare

Daimler Buses susține lupta împotriva virusului Covid-19 oferind un autobuz de testare COVID-19. În lunile următoare, autobuzul interurban S 416 LE care a fost transformat la sediul Neu-Ulm în doar patru săptămâni, va fi utilizat de Huber Group Holding SE ca stație de testare mobilă la școli, case de îngrijire rezidențială și companii . „Testarea mobilă a personalului medical și a angajaților, de exemplu, este posibilă în autobuz”, spune Thomas Görtler, Business Development Manager la compania din Mühlhausen, care folosește autobuzul Setra împrumutat de la Daimler Buses. Astfel, vehiculul face parte din procesul de testare complet digitalizat al Grupului Huber, care asigură implementarea sigură și eficientă a testării Covid-19 datorită soluției sale de infrastructură cuprinzătoare.

Persoanele care efectuează testul intră în Setra MultiClass de 13 metri lungime prin ușa din spate, unde datele personale pot fi procesate și verificate la un contor instalat. Testele de tamponare sunt apoi efectuate în partea din față a vehiculului. Autobuzul este, de asemenea, echipat cu o copertină pentru a proteja de ploaie și cu un încălzitor staționar. Folosind Wi-Fi on-board, datele de la persoanele testate și testele lor sunt introduse într-o bază de date în formă criptată, garantând că rezultatele pot fi procesate și accesate rapid. După aproximativ doar 90 de secunde procesul este finalizat, iar cei testați pot părăsi autobuzul pe la ușa din față. Rezultatul procesului de testare PCR este disponibil în 24 de ore.

Grupul Huber operează stații de testare Covid-19 staționare complet digitalizate. Datorită autobuzului interurban Setra care a fost transformat într-o facilitate mobilă, testarea este acum mai flexibilă.Foto&info: Daimler Buses

1.148 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *