Primăria Cluj Napoca a lansat licitația pentru 50 de troleibuze articulate noi

Primăria Cluj Napoca a lansat licitația pentru 50 de troleibuze articulate noi

Primăria Cluj Napoca a lansat licitația pentru achiziția a 50 de troleibuze noi pentru transportul public din municipiu, licitația vine după alte achiziții recente de troleibuze și autobuze. Contractul va fi sub forma unui acord cadru pentru 1-50 de troleibuze ce vor fi livrate în termen de 48 de luni. Valoarea totală a contractului este de 123 milioane lei, fără TVA, fondurile fiind asigurate prin Programul Operational Regional – POR și buget local. Ofertele pot fi depuse până la data de 25 iunie 2018, urmând ca atribuirea să aibă loc până la 25 septembrie 2018.

Conform caietului de sarcini, troleibuzele vor fi de tip articulat, noi, cu planșeu jos (podea coborâtă), facilități pentru accesul nelimitat al persoanelor cu mobilitate redusă (rampă-kneeling), fără etaj, caroserie CE, conform Directivei 2007/46/CE, acționate în curent alternativ cu electronică de putere, cu comandă, control, parametrizare și diagnoză cu microprocesor, cu recuperare și înmagazinare a energiei la frânare și cu viteza maximă de circulație de 75 km/h, limitată cu dispozitiv limitator de viteză reglabil DLV la 55 km/h.

Caroseria va fi auto portantă de tip cheson și va avea podeaua coborâtă. Nu se admit trepte pe toată suprafața disponibilă pentru călătorii în picioare. Caroseria va fi garantată la coroziune minim 8 ani. Ea va fi prevăzută cu minim 4 uși de acces cu funcționare automată pentru călători, conform CEE-ONU R 107, situate pe partea dreaptă, cu câte 2 foi pentru fiecare ușă având o lățime de minim 1.200 mm. Caroseria trebuie sa fie garantată împotriva fisurării, deformării, ruperii pe toată durata de viață a troleibuzului (15 ani).Foto: Andrei Marian

2.281 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *