CFR SA a semnat contractul de supervizare a lucrărilor de modernizare pe linia Timișoara – Lugoj

CFR SA anunță finalizarea lucrărilor la infrastructura stației Olteni pentru creșterea vitezei la 120 km/h

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA și TPF INGINERIE SRL au semnat contractul, în valoare de 14.248.984,25 lei, fără TVA, pentru servicii de consultanță și supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor pe LOTUL 2 LUGOJ – TIMIȘOARA EST, aferent obiectivului de investiții „Modernizarea liniei feroviare CARANSEBEȘ – TIMIȘOARA – ARAD”, transmite CFR SA în prezentul comunicat. Consultanța și supervizarea etapelor de proiectare și execuție lucrări se vor realiza pe secțiunea LUGOJ – TIMIȘOARA EST, de la km 514+504 la km 568+638.

TPF INGINERIE SRL va coordona, va asigura consultanță și supervizare în cadrul celor două etape ale contractului, respectiv proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare pe LOTUL 2, conform prevederilor HG nr. 1/2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice. De asemenea, va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

Sursa de finanţare a contractului de consultanță și supervizare proiectare și modernizare a infrastructurii feroviare va fi asigurată din fonduri nerambursabile prevăzute în Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil, durata totală estimată a serviciilor prestate va fi de 103 luni.

Foto: mobilitate.eu

428 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *