Bombardier a prezentat noua locomotiva Traxx DC3 în Italia

Bombardier a prezentat noua locomotiva Traxx DC3 în Italia

Bombardier Transportation a prezentat oficial noua sa locomotivă BOMBARDIER TRAXX DC3 la sediul din Vado Ligure din Italia. Evenimentul a dat câtorva dintre cei mai importanți operatori de transport din Italia o privire de ansamblu asupra uneia dintre cele mai inovatoare locomotive care va intra pe piața transportului feroviar de mărfuri.

La eveniment, Peter Amman, Bombardier Transportation, a comentat: „Suntem bucuroși să prezentăm această locomotivă inovatoare pe piața italiană și globală de marfă. Flexibilitatea și oferta noastră de întreținere eficientă nu numai că vor reduce costul total de exploatare, ci vor permite operatorilor italieni de marfă să își extindă afacerea „.

Luigi Corradi, CEO și director general al Bombardier Transportation Italia, a comentat: „Noul TRAXX DC3 reprezintă un salt generațional pe piață, o locomotivă de ultimă oră, capabilă să maximizeze eficiența energetică, asigurând o sarcină mai mare, o capacitate de tracțiune și un nivel mai scăzut al consumului de energie. Una dintre caracteristicile cele mai interesante ale locomotivei este funcția Last Mile, care oferă noi concepte logistice, permițând locomotivei să se alinieze cu ușurință secțiunilor de cale non-electrificate, aflate adesea în porturi sau terminale de marfă. Această caracteristică opțională poate fi instalată chiar și ca upgrade după livrare. ”

Pentru o mai mare eficiență și costuri de operare mai mici, TRAXX DC3 a fost, de asemenea, proiectat în jurul celor mai recente soluții de întreținere digitală din industria de transport. Platformele inteligente bazate pe întreținerea bazată pe condiții, datele mari și tehnologia IoT corelează datele provenite de la vehicul și infrastructura feroviară pentru a monitoriza starea de operare a vehiculului în timp real, anticipând intervențiile de întreținere, garantând în același timp performanța și disponibilitatea maximă a flotei.

Operatorii feroviari italieni, Mercitalia Rail, Captrain Italia și GTS, sunt primii care și-au îmbunătățit serviciul de transport de marfă achiziționând noul TRAXX DC3. În afară de cele 190 de locomotive BOMBARDIER TRAXX DC livrate, în prezent există 50 de locomotive aflate în fază de producție la uzina companiei Bombardier Vado Ligure. Începând cu 1908, uzina locală a primit comenzi pentru a produce mai mult de 2.000 de locomotive pentru piața italiană și globală de marfă.Foto&info: (c) Bombardier

1.016 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *