Alstom va implementa un sistem de pilotare și interblocare automată pentru extinderea liniei 2 de metrou Santiago

Alstom va implementa un sistem de pilotare și interblocare automată pentru extinderea liniei 2 de metrou Santiago

Alstom a semnat două contracte pentru aproximativ 29 de milioane de euro cu Metro de Santiago pentru dezvoltarea sistemului de interblocare a trenurilor și implementarea sistemului automat de semnalizare și pilotare pentru extinderea liniei 2 a trenului metropolitan, ceea ce va permite conectarea San Bernardo cu rețeaua generală.

Alstom va fi responsabilă pentru implementarea și menținerea unei tehnologii moderne de interblocare electronică (SML400 + MooN) în noile depouri de pe Linia 2, situate în Vespucio Norte, precum și pentru extinderea de 5,2 km a liniei, care va uni La Cisterna și San Bernardo. Această tehnologie va permite Metro de Santiago să controleze traficul în siguranță și să urmărească și să primească noile trenuri NS16, asamblate de Alstom în Chile.

Al doilea contract include furnizarea și punerea în funcțiune a sistemului automat de semnalizare și pilotare Sacem pentru aceeași extindere a liniei 2. Această tehnologie va permite controlul mișcărilor trenului, asigurând siguranța pasagerilor și optimizând traficul. De asemenea, va reduce intervalul de timp dintre trenuri.


Foto: Metro de Santiago

1.024 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *