Alstom va asigura mentenanța trenurilor liniei 12 a metroului din Shanghai

Alstom va asigura mentenanța totală a liniei 12 a metroului din Shanghai

Asocierea comună chineză a Alstom, Shentong Bombardier (Shanghai) Rail Transit Vehicle Maintenance Co., Ltd. (SHBRT) anunță că a semnat un contract cu Shanghai Shentong Metro Group Co., Ltd. (Shanghai Metro) pentru a furniza servicii de întreținere pe întreg ciclul de viață pentru 204 vagoane de metrou Movia (34 de trenuri) pe linia 12 din Shanghai, faza 2 și faza 3 a proiectului. Contractul total este evaluat la aproximativ 43,6 milioane EUR (330 milioane CNY fără TVA).

Conform contractului, SHBRT va adopta regimul de întreținere bazat pe condiții prin implementarea instrumentelor avansate de întreținere, inclusiv sistemul avansat de monitorizare a trenurilor Orbita de la Alstom, Sistemul de inspecție automată a vehiculelor etc., pentru a îmbunătăți siguranța, fiabilitatea, disponibilitatea și eficiența liniei 12 din Shanghai. Sfera contractului include întreținere preventivă, întreținere corectivă, revizii echilibrate, inspecții de siguranță, servicii de curățare a trenurilor și servicii de monitorizare a trenurilor pentru 204 vagoane de metrou. Proiectul este de așteptat să fie finalizat în noiembrie 2027.
În 2016, SHBRT a primit primul contract de întreținere a flotei de metrou din China, când Metroul Shanghai a contractat asocierea pentru a livra 12 ani de servicii de întreținere (pe o bază de 6+6) pentru 246 de vagoane de metrou pentru Linia 12. Acest ultim acord cu Metroul Shanghai este un contract suplimentar la acel contract inițial atribuit în 2016.

De la înființare, SHBRT a oferit servicii de revizie pentru un total de 1.362 de vagoane de metrou pentru metroul din Shanghai. Prin valorificarea competențelor partenerilor respectivi în ceea ce privește tehnologiile, echipamentele și afacerile, joint venture-ul este dedicat furnizării de servicii eficiente pentru vehiculele de transport urbane din China, oferind clienților întreținere zilnică, reparații intermediare, revizii, recondiționări și consultanță tehnică.

Foto&info: Alstom377 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *