Alstom va livra 17 trenuri Coradia Stream pentru DB Regio

Alstom va livra 17 trenuri Coradia Stream pentru DB Regio

Alstom a câștigat o comandă pentru 17 rame electrice moderne Coradia Stream de mare capacitate pentru DB Regio, care vor fi utilizate pe rețeaua Main-Weser din Germania. Comanda contine 13 trenuri de patru vagoane și 4 trenuri de cinci vagoane. Noile trenuri vor circula pe subrețeaua Main-Weser din Germania, care operează între Frankfurt, Giessen, Marburg și Kassel și vor sprijini modificarea planificată a mersului trenuriloir din 15 decembrie 2024. Pe lângă creșterea capacității în timpul orelor de vârf, noile trenuri Coradia Stream vor îmbunătăți, de asemenea, experiența de călătorie cu locuri suplimentare, mai mult spațiu și Wi-Fi gratuit.

„Suntem foarte încântați că DB Regio a ales trenul nostru modern de mare capacitate Coradia Stream pentru linia RE 30 dintre Frankfurt și Kassel spre est. Aceste trenuri confortabile vor oferi pasagerilor de pe Main-Weser Express o experiență de călătorie premium și spațiu suplimentar”, spune Müslüm Yakisan, președintele regiunii DACH a Alstom.

„Suntem foarte mândri și bucuroși că RMV a ales DB Regio în procedura de atribuire „Main-Weser”. Cu noile vehicule moderne, etajate, trimitem un semnal puternic – pentru protecția climei și consolidarea căilor ferate”, spune Maik Dreser, președintele Direcției Regionale DB Regio Mitte.

Foto&info: Alstom338 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *