Wiener Lokalbahnen încheie exploatarea vechilor tramvaie SGP TW100 pe ruta Viena – Baden

Wiener Lokalbahnen încheie exploatarea vechilor tramvaie SGM TW100 pe ruta Viena - Baden

Wiener Lokalbahnen, operatorul care asigură legătura cu metroul ușor între Opera Viena și localitatea Baden, a demarat procesul de retragere definitivă din circulație a vechilor tramvaie SGP T100, produse în număr de 26 începând cu 1978. Acestea au circulat până zilele acestea, când operatorul de transport a început introducerea în circulație a noilor tramvaie Bombardier TW500, produse de noul proprietar al Bombardier, Alstom Viena. În prima etapă vor sosi 18 tramvaie noi, care vor înlocui total vechile TW100, urmând ca achiziția să fie completată cu alte 16 tramvaie, eliminând din circulație și restul tramvaielor vechi de pe traseu, din generația anilor 2000, Bombardier TW400, 14 la număr. Conform informațiilor publicate de Wiener Lokalbahnen, vechile tramvaie vor fi retrase total din circulație până în luna aprilie.

Poze, informații și discuții puteți vedea și pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, în forumul dedicat orașului Viena și austriei.

Noile Bombardier TW500 au podea coborâtă total, aer condiționat și toate facilitățile unor tramvaie moderne, care vor circula pe ruta cu lungimea de 30 km.

 Wiener Lokalbahnen încheie exploatarea vechilor tramvaie SGP TW100 pe ruta Viena - Baden

605 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *