VTG Project Solutions deschide noi locații în Europa de Est și Asia

DB Cargo și VTG au prezentat primele rezultate ale proiectului „Vagoane de marfă inovatoare”

Pentru a-și consolida prezența în Europa de Est și Asia, VTG Project Solutions deschide noi filiale în Rusia, Lituania și China, precum și un birou reprezentativ în Japonia. Specialistul în logistică a proiectului gestionează transportul de încărcături grele și supradimensionate de mai mulți ani, în special din Europa către țările CSI. Cu noile sucursale din Rusia și în Klaipėda, Lituania, VTG continuă să-și extindă expertiza în acest domeniu. Sucursala din Shanghai și reprezentanța din Japonia vor servi, de asemenea, la lărgirea portofoliului său în Asia.

„Există un număr mare de transporturi din Asia către țările CSI și STAN. O prezență locală mai puternică ne apropie de noi afaceri care pot beneficia în mod special de expertiza noastră în logistică a proiectului ”, spune Oksana Janssen, șeful VTG Project Solutions, care explică unitatea de expansiune. „O prezență mai puternică în Europa de Est, una dintre principalele piețe ale logisticii proiectelor noastre, va ajuta la optimizarea managementului și gestionării proiectelor noastre la scară largă”, adaugă ea.

VTG Project Solutions operează în toate sectoarele de transport dintre Europa, America și Asia. Pe lângă organizarea transporturilor, oferă un portofoliu complet de servicii care include pregătirea diagramelor de încărcare, obținerea autorizațiilor de transport și manipularea și asigurarea încărcăturilor. Atenția sa principală este pe operațiunile feroviare și portuare și circulația încărcărilor grele și supradimensionate pe diverse moduri de transport (feroviar, rutier și apă), inclusiv transbordarea prin porturi precum Klaipėda în Lituania și Vladivostok în Rusia.

Cu echipele la fața locului, proceduri precum vămuirea, inspecțiile mărfurilor, supravegherea încărcării și descărcării și studiile de fezabilitate sunt semnificativ mai ușor de realizat. Competențele de bază ale experților în logistică includ, de asemenea, coordonarea transbordărilor de vagoane și containere la frontierele unde se întâlnesc sisteme feroviare standard și de cale largă – un criteriu cheie cu transporturile destinate regiunii CSI atât din Europa cât și din Asia.Foto: VTG

429 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *