Viitorul Constanța — FC Salzburg, joi la TVR

Întâlnirea elevilor lui Gheorghe Hagi cu austriecii de la FC Salzburg în cupele europene este transmisă la TVR 1 și TVR HD joi, 17 august, de la ora 21.45, în direct de la Ovidiu. Partida este precedată și urmată de ediții speciale Repriza a treia.

Viitorul Constanța — FC Salzburg, meci din play off-ul UEFA Europa League, este live la TVR 1 și TVR HD joi, 17 august, de la ora 21.45, comentat de Marian Olaianos și Emil Hossu-Longin. El va fi precedat și urmat, de la orele 21.15 și 23.45, de ediții speciale Repriza a treia, transmise în direct din studioul de la București și moderate de Costin Deșliu.

La fel ca și campioana României, învinsă de APOEL Nicosia în preliminariile Champions League, și campioana Austriei a ratat play off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 și 1-1 cu croații de la Rijeka. Salzburg are în palmares UEFA Youth League 2017, cea mai importantă competiție intercluburi pentru echipe de tineret.În ceea ce îi privește pe elevii lui Hagi, ‘Viitorul suferă în Liga 1, dar o calificare în grupele Europa League ar însemna salvarea sezonului, cel puțin din punct de vedere financiar’, precizează Emil Hossu-Longin, unul dintre cei doi comentatori ai partidei de joi seară.

Campioana României i-a vândut săptămâna trecută pe Benzar și pe Nedelcu la FCSB, pentru aproape 3 milioane de euro.
‘Poate voi alinia o echipă formată în proporție de 90% din jucători ai Academiei’, a anunțat Gheorghe Hagi.

Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua și Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

Comunicat de presa al TVR

536 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *