Primul tramvai V3A clasic în noua schemă a STB SA va începe să circule pe linia 25

V3A-93 #091 este primul tramvai V3A-93 trecut prin reparație capitală la uzina de reparații a STB SA, URAC, care beneficiază de noua schemă de vopsire verde a operatorului de transport din București. Fiind vorba de o reparație capitală a unui tramvai din generația veche, tramvaiul nu a beneficiat de alte îmbunătățiri, fiind reparat capital pentru a oferi cele mai bune condiții tehnice și de călătorie posibile pentru acest model de tramvai, care pe măsura modernizărilor și a achizițiilor de tramvaie noi, va fi retras etapizat de-a lungul anilor din parcul de tramvaie al capitalei.

Mobilitate.eu prezintă o serie de imagini cu tramvaiul după reparația capitală:
Este strict interzisă republicarea acestora sau utilizarea informațiilor pe forumuri.
Tramvaiul a fost repartizat depoului Militari, urmând ca după finalizarea tuturor probelor necesare, să înceapă să circule pe linia 25.Foto: mobilitate.eu

4.011 Vizualizări

7 thoughts on “Primul tramvai V3A clasic în noua schemă a STB SA va începe să circule pe linia 25

 1. Și care credeam ca are scaunele tapitate…tot din plastic.La fel nu vad sa aiba acel celebru monitor(ecran de pe la mijlocul vagonului? Ca sa nu mai vorbim de aer conditionat.In afara de culoare,care iti fura privirea cu ce il face mai special,decât o clasica modernizare???
  De mâine,il vedem in 25?

  1. Nu este modernizare, este pur si simplu RKul si trecerea la noua schema. Modernizarea va fi facuta doar la vagoanele CH PPC si CA.

  1. A iesit acum cateva zile dar mai sunt ceva reglaje de facut fiind vorba de un vagon refacut dupa ceva ani de stationare.

 2. Mai bine il facea CH-PPC sau CA-PPC, asa , nu au facut nimic. Sper ca la militari se renunta la V3A-93 odata cu tramvaiele noi.

 3. Nu va fi cu PPC si Imperio ?
  Am inteles ca acolo vor fi : Imperio, Bucur V2A-T si PPC…Mi se pare o prostie sa amesteci tramvaie noi cu tramvaie vechi…iese un terci. Deja e un terci si mai mare.
  V3A din militari ar trebui date la Victoria sau BN ( pentru 44). Sau ar face bine Militari sa dea la CA-PPC-izare parcul sau de V3A . 057, 265 , 347 , 152 deja stau de ceva vreme la gard. Cel putin eu nu le-am mai vazut de ceva vreme. Le-ar putea transforma.

  Parerea mea ca din Alexandria si Militari si din Giurgiului ar trebui zburate V3A si suplimentate cu PPC. Doar 181 si 206 ar putea ramane la GR, iar la ALX 205 si 361. Restul, PA ! La Colentina se dau PPC care stau pe dreapta. Alexandria si Gr ( si Militari)ar trebui sa zboare la BN, ALX si Titan toate V3A, iar titan sa le dea la PPC pe masura ce se refac liniile. Parca vad ca vor fi coliziuni V3A-Imperio.

  As opri RK la orice V3A 93, doar transformat in ppc.

  7 ( cu10 ture PPC)si 47 ( dat cu 8 ture, macar 4 PPC) trebuie cu PPC. La fel si 11 necesita partial PPC, si poate sa infiltreze si BUCUR pe ele, iar 181 si 206 date pe 11, sa fie si 11 PPC . 205 si 361 merg pe 11, tot asa infiltrate printre ppc.

  Sa puna mana si sa faca toate liniile, si sa faca toate V3A in CA-PPC…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *