Primul tramvai V3A clasic în noua schemă a STB SA va începe să circule pe linia 25

V3A-93 #091 este primul tramvai V3A-93 trecut prin reparație capitală la uzina de reparații a STB SA, URAC, care beneficiază de noua schemă de vopsire verde a operatorului de transport din București. Fiind vorba de o reparație capitală a unui tramvai din generația veche, tramvaiul nu a beneficiat de alte îmbunătățiri, fiind reparat capital pentru a oferi cele mai bune condiții tehnice și de călătorie posibile pentru acest model de tramvai, care pe măsura modernizărilor și a achizițiilor de tramvaie noi, va fi retras etapizat de-a lungul anilor din parcul de tramvaie al capitalei.

Mobilitate.eu prezintă o serie de imagini cu tramvaiul după reparația capitală:
Este strict interzisă republicarea acestora sau utilizarea informațiilor pe forumuri.
Tramvaiul a fost repartizat depoului Militari, urmând ca după finalizarea tuturor probelor necesare, să înceapă să circule pe linia 25.Foto: mobilitate.eu

1.103 Vizualizări

6 thoughts on “Primul tramvai V3A clasic în noua schemă a STB SA va începe să circule pe linia 25

  1. Și care credeam ca are scaunele tapitate…tot din plastic.La fel nu vad sa aiba acel celebru monitor(ecran de pe la mijlocul vagonului? Ca sa nu mai vorbim de aer conditionat.In afara de culoare,care iti fura privirea cu ce il face mai special,decât o clasica modernizare???
    De mâine,il vedem in 25?

    1. Nu este modernizare, este pur si simplu RKul si trecerea la noua schema. Modernizarea va fi facuta doar la vagoanele CH PPC si CA.

    1. A iesit acum cateva zile dar mai sunt ceva reglaje de facut fiind vorba de un vagon refacut dupa ceva ani de stationare.

  2. Mai bine il facea CH-PPC sau CA-PPC, asa , nu au facut nimic. Sper ca la militari se renunta la V3A-93 odata cu tramvaiele noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *