UTOK lanseaza modelele Dorel si Explorer

De astazi te poti bucura de doua smartphone-uri cu rezistenta ridicata la praf, lovituri si apa, deoarece UTOK Dorel si UTOK Explorer sunt dotate cu standardul de rezistenta IP67.

UTOK Dorel este smartphone-ul celor care au parte de un mediu de lucru solicitant, in conditii care ar putea dauna telefoanelor lipsite de protectie. Standardul IP67 asigura integritatea smartphone-ului UTOK Dorel in conditii de socuri mecanice cauzate de caderi de cel mult un metru, praf si scufundari de pana la un metru, timp de 30 de minute.

Si pentru ca stim ca doresti sa ramai conectat si in conditii solicitante, UTOK Dorel este un smartphone pe care te poti baza oricand. E-mailuri, browsing, retele sociale, sute de mii de aplicatii la dispozitie, securitatea si versatilitatea sistemului de operare Android 4.4 KitKat si camera foto – pe toate le poti avea cu noul UTOK Dorel.

Iar pentru cei ce aventura este un mod de viata, noul UTOK Explorer este companionul ideal! Cu acelasi standard de rezistenta IP67 incorporat, poti folosi cu incredere noul UTOK Explorer pe munte, pe marginea unui lac sau la mare. Si pentru ca vei avea multe amintiri de inregistrat si de impartit cu cei dragi, UTOK Explorer este dotat cu un procesor Dual Core, ecran IPS de 3.5 inch, camera de 5 megapixeli, 4 GB memorie interna si slot microSD, pentru momentele atunci cand chiar ai nevoie de inca 32GB de spatiu.

Ambele smartphone-uri asigura protectia de care ai nevoie si beneficiaza de 5 ani garantie, o luna gratuita de muzica prin Zonga si filme, seriale, emisiuni live si inregistrate si meciuri de fotbal prin Seenow, 100 de carti incluse prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

Smartphone-urile UTOK Dorel si UTOK Explorer pot fi precomandate pe site-ul UTOK la pretul de 599 lei.

Vezi detalii: http://blog.utok.com/

669 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *