United Railways a recepționat primele două locomotive Transmontana de la Softronic

Pe 26 mai 2022, Softronic Craiova a realizat probe și predarea primelor două locomotive Transmontana pentru operatorul United Railways, filiala din România a companiei Bulmarket care operează și a are sediul în Bulgaria. Compania din România a început să opereze de peste un an, primele locomotive cu care operează fiind DA 1703, DA 1688, DA 1692 si LDE1250 099. Contractul pentru cele două locomotive Transmontana a fost semnat în toamna anului 2021, pentru primele două unități, 480-063 și 480-064, numite Giurgiu și Ruse.

După finalizarea probelor intre Softronic și București Băneasa, 480-063 a plecat catre Ruse, iar 480-064 s-a intors în Craiova unde va astepta finalizarea documentelor de circulație, ultrior urmand sa ajungă la Ruse pentru înmatricularea în Bulgaria. Cele două locomotive vor opera în general în România.

În prezent la Softronic se lucrează la încă două locomotive pentru DB Cargo România, precum și la urmatoarea serie de locomotive pentru Green Cargo Suedia.
Începând cu 3 mai 2022, Mobilitate.eu a lansat Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde puteti vedea noutati in timp real despre proiectele de infrastructura si mobilitate din România și din afară și vă puteți inscrie pentru a discuta pe baza acestora și puteti contribui cu informatii despre orice tema de interes din domeniul mobilitatii. Inscrierea si calitatea de membru sunt gratuite si nelimitate, singura conditie fiind respectarea unui regulament simplu si usor de parcurs.2.791 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *