Tramvaiul Astra Imperio implicat în accidentul din decembrie de la Lizeanu a revenit pe traseu

Tramvaiul Astra Imperio Metropolitan #3851, al 51lea tramvai Imperio livrat în București, titular al liniei 1, a revenit zilele acestea pe traseu după ce a fost reparat în urma accidentului grav (link stire Digi24) din luna decembrie 2023 din zona Lizeanu. Atunci, un tramvai V3A care venea pe sensul opus a trecut eronat peste un macaz, intrând în coliziune frontală cu tramvaiul Imperio care circula pe linia 1. În urma accidentului ambii vatmani au fost răniți ușor, iar tramvaiele au fost grav avariate, primele secțiuni ale acestora fiind deformate ireparabil. Dacă tramvaiul V3A #239 încă nu a revenit pe traseu, tramvaiul Imperio a fost reparat la Astra Arad, în urma accidentului, prima secțiune a acestuia a fost reconstruită, restul de 3 secțiuni nefiind avariate. Revenirea pe traseu a avut loc foarte repede, la mai puțin de 3 luni de la accident.

Tramvaiul circulă din nou pe traseul liniei 1.

Foto: mobilitate.eu1.780 Vizualizări

2 thoughts on “Tramvaiul Astra Imperio implicat în accidentul din decembrie de la Lizeanu a revenit pe traseu

  1. Foarte bine. Dar pe 41, au rămas doar vreo 6 Imperio. E plin de PPC. Și cele mai rablagite. Deci ? Care e explicația? Stricate, accidente? Sau 41 nu mai este linie importantă? Ok. Să o echipeze la loc cu V3A, și gata. Dacă așa consideră stb că mă motivează să folosesc transportul public în detrimentul mașinii personale… greșit.

    1. Au fost niste probleme din cauza paletei si le-au redus momentan, revin in urmatoarea perioada si pe langa cele 20 actuale se vor mai adauga 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *