Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan circulă de astăzi în probe pe timp de zi pe linia 41

Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan circulă de astăzi în probe pe timp de zi pe linia 41

Astra Arad și STB SA au început de astăzi pregătirea de circulație în traseu pe linia 41 a noilor tramvaie Imperio Metropolitan, după ce în urmpă cu o luna au fost încheiate toate probele tehnice cu succes. Tramvaiele vor circula în zilele lucrătoare pe linia 41 după ora 10, urmând ca în scurt timp acestea să iasă toate pe traseu în serviciu comercial cu călători.

Foto: Nicu macheta218.

6.698 Vizualizări

13 thoughts on “Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan circulă de astăzi în probe pe timp de zi pe linia 41

 1. Sper că de mâine circulă definitiv. Nu să circule doar de ziua națională și apoi gata înapoi cu ele la depou că nu sunt bune.

  1. Nu. Și nu se știe dacă vor circula vreodată. Primarul, după câte se vede, doarme…

 2. Nu mai are firea nicio treabă. De 2 ani.
  Oricum e și pase cu cine le-a luat…. dacă sunt bune atunci nd, nu sunt bune, firea. Tipic. Până una alta, până la anu’ ne mai plimbăm cu tomberoanele actuale. Eu până nu le văd în circulație, nu le consider decât niște machete funcționale. Așa se zice de 6 luni, că intră de luna viitoare. S-a terminat anul. Ori nu sunt conforme cu realitatea, ori au probleme (și chestia asta că au trecut testele e doar că să dea bine la populație , ori nu există vatmani care să le conducă ( se aplică teama de nou : „nu tată, rămân la V3A, că dacă se strică ăla la mine plătesc o viață la el”. Există și varianta asta , nu o exclud). Nu toți vatmanii/șoferii se bucură de nou…la DAC și IKARUS se înghesuiau, că dacă spărgeau o oglindă la Mercedes, le lua din salariu, la DAC și IKARUS tăiau din oglinda de la wc. Ca exemplu.

  1. Cum bai omule sa nu fie bune, dacă asemenea tramvaie circula și în alte mari orașe din România fără probleme? Tramvaiele astea au boghiuri și motoare Siemens, cel mai tare producător din domeniu.

 3. Siemens face peste tot…si in China, Turcia, India, Brazilia…unde mai circula tramvaiele astea ca in Bucuresti ? Alea din Galati, Cluj si Oradea sunt altceva, si am auzit ca au probleme si pe acolo ( atat de calitate cat si intretinere, nesimtirea populatiei care distruge nu o mai pun…aia e basca). Nu doar boghiurile fac un tramvai…daca sunt bune sau nu, asta se va vedea in ani de exploatare. Momentan sunt , cred eu , niste nereguli tehnice cu tramvaiele…lasa-l pe blidar, lasa-l pe nd, las-o pe firea, niciunul nu e usa de biserica. Apoi, va fi teama vatmanilor de nou…

  1. Vatmanii sunt super multumiti de ele. Un exemplu de tramvai care sta la baza Imperio este Combino Supra din Budapesta.

  2. Vagoanele Imperio merg exceptional peste tot in tara, probleme minime, doar probleme uzuale care apar la orice material rulant, in rest rulare impecabila.

 4. Unde mai exista imperio ? Autentic exista (Arad, Cluj, Oradea si Galati). Imperio doar Arad…si ala e un model vechi. Arad nu inseamna toata tara si am inteles ca si ala a avut probleme.
  Eu am auzit ca vatmanii sunt speriati, „daca sparg o oglinda sau se rupe ceva la el platesc o viata „. Comunisti din astia unii din ei. Asta este

  1. Imperio sunt la Arad, Cluj si Oradea. Autentic doar in Galati. Nu sunt speriati deloc vatmanii, toti care au mers pe ele sunt super multumiti.

 5. Personal, eu le astept din iunie…la traseu…acum, cum am mai spus, sper ca vor fi bune…ca le vor respecta si cetatenii, ca nu le vor picta si mazgali, ca nu le vor distruge, ca vor avea grija de ele in depouri, ca vor fi fiabile si producatorul responsabil…si de toate. Pana nu trec 5 ani peste ele fara probleme, nu imi exprim opinia despre fiabilitate. Poate ca da, poate ca ba…timpul va spune. Daca si de data asta se vor amana, imi mentin parerea ca nu sunt conforme. Sper sa nu se mai amane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *