TPBI anunță că linia de tramvai 7 va circula la intervale de 6 minute la oră de vârf din 19 februarie

TPBI anunță că linia de tramvai 7 va circula la intervale de 6 minute la oră de vârf din 19 februarie

Liniile de autobuz 173 si 232 vor fi comasate începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, cetățenii din cartierele Drumul Taberei și Berceni având astfel asigurată o linie directă de transport, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), astfel, odată cu modificarea traseului liniei 232, se va pierde legătura directă cu Piața Unirii, aceasta fiind asigurată de pe traseul comun cu noua linie cu tramvaiele liniilor 7 și 47.

Astfel, călătorii vor putea utiliza linia de tramvai 7, care beneficiază parțial de cale proprie de rulare și va avea o frecvență sporită, adică un interval de numai 6 minute între vehicule la orele de vârf. Pentru cei care doresc să utilizeze legătura dintre linia 232 și linia 7, transbordarea cea mai eficientă va fi în stația „Piața Eroii Revoluției”. Conform TPBI, linia 7 la circula la un interval de 6 minute la ore de vârf, față de 7-10 minute la ora actuală.

Foto: mobilitate.eu


1.134 Vizualizări

3 thoughts on “TPBI anunță că linia de tramvai 7 va circula la intervale de 6 minute la oră de vârf din 19 februarie

 1. De unde tramvaie? Din linia 25??? Sau mai suspendam linii?
  Și 19 ar fi mai fi mers suplimentat ca de la Șerban Vodă acum de cand merge pe Giurgiului nu mai prinzi locuri pe scaune,ceea ce înseamnă că câștigă tot mai multi călători din cei care vin tocmai de la Titan,Dristor…

 2. pe cand se incep cei 50 km de tramvai reabilitate ? avem sperante anul asta ?
  o noua licitatie pt tramvie se mai ia in calcul ? cele 100 sunt insuficiente

  1. Da, vor mai fi licitatii de tramvaie, posibil inca un lansatra in urmatorul an.
   Lucrari la linii anul asta nu incep, doar vor mai fi delimitari cu garduri si vor fi lansate lictitatii pentru modernizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *