TPBI – Liniile tramvaielor 16 și 36 vor întoarce la Lacul Tei pe 09.04.2022

Zona de birouri Pipera primește o linie nouă de autobuz și tramvaie suplimentate de la STB SA

Liniile 16 și 36 vor funcționa pe trasee scurtate în ziua de sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la terminalele „Piața Sfânta Vineri”, respectiv „Republica” până la „Bulevardul Lacul Tei”. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această măsură pentru a permite executarea unor lucrări de reparație la rețeaua de contact a tramvaielor pe Șoseaua Petricani.

Pentru transportul călătorilor în zona în care nu vor circula tramvaiele, va fi înființată linia naveta de autobuz 636, care va funcţiona pe traseul: terminal „Platforma Industrială Pipera”, Bd. Dimitrie Pompeiu, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei și retur.
Pe sensul spre „Bd. Lacul Tei”, autobuzele vor efectua stațiile: Platforma Industrială Pipera, Metrou Pipera, Rocin, Șoseaua Petricani, Fabrica de Glucoză, Ștrandul Tei, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei, iar pe sensul spre „Platforma Industrială Pipera” vor opri în stațiile: Bd. Lacul Tei, Ștrandul Tei, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Petricani, Rocin, Metrou Pipera, Platforma Industrială Pipera.

Foto: mobilitate.eu614 Vizualizări

1 thought on “TPBI – Liniile tramvaielor 16 și 36 vor întoarce la Lacul Tei pe 09.04.2022

  1. Care tot d-zeu e problema acolo? Ca de un timp pare sa persiste problema?Bine,ca sa nu mai zicem de liniile de tramvaie din zona,dar așa cum sunt,circula de bine de rău dar la fire de ce persista problema?Apăsa niște copaci pe ele ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *