Tibbet Logistics România a fost cumpărată de Yusen Logistics

Tibbet Logistics România a fost cumpărată de Yusen Logistics

Yusen Logistics a achiziționat Tibbett Logistics România la începutul anului 2018, o filială deținută în întregime de Keswick Enterprises Group din Marea Britanie, după ce încă din anul 2017 achiziția a fost supusă aprobării autorității din partea autorităților române.

Tibbett Logistics a fost înființată în România în 2010, deși afacerea locală a fost lansată în 2004. Compania s-a dezvoltat de atunci într-un lider pe piața internă în cadrul logisticii, depozitării, transportului și sectoarelor intermodale. Cu sediul central în București și 15 locații strategice la nivel național, compania controlează peste 116.000 de metri pătrați de spații de depozitare și are peste 1300 de angajați. În plus, Tibbett Logistics gestionează terminalul internațional de transport feroviar de marfă București, aflat în vestul orașului (BIRFT). Din aceste locații strategice și cu acces la transportul feroviar, Tibbett Logistics poate oferi clienților săi soluții logistice care să acopere toată România și țările vecine din Europa de Sud-Est. Tibbett Logistics oferă în prezent servicii în mai multe sectoare majore de piață, dar cu o poziție deosebit de puternică în cadrul industriei de retail și auto. Odată cu achiziția, compania devine Yusen Logistics România, la fel ca terminalul care se numește acum Yusen Logistics.

Această achiziție oferă companiei Yusen Logistics acces și o perspectivă asupra pieței din România, precum și o rețea regională bine stabilită de operațiuni de depozitare, intermodal și de transport.Foto: Andrei Marian

2.346 Vizualizări

1 thought on “Tibbet Logistics România a fost cumpărată de Yusen Logistics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *