thyssenkrupp deschide o nouă fabrică de amortizoare în România

thyssenkrupp a inaugurat pe 25 iunie o nouă fabrică de componente auto în Sibiu. Noul site din Sibiu va produce amortizoare pentru clienți, inclusiv Daimler, Jaguar Land Rover și Porsche. Compania a construit noua instalație de amortizoare la un cost de aproximativ 60 de milioane de euro.

Dr. Karsten Kroos, directorul diviziei de automobile a Thyssenkrupp: „Aceasta este o investiție nu numai în extinderea țintă a rețelei europene de producție, ci și în proiectele de clienți și noile tehnologii nou obținute. În Sibiu vom produce amortizoare la cele mai înalte standarde tehnice pentru instalarea în modelele premium ale clienților noștri. În același timp, suntem în proces de a industrializa o nouă generație de amortizoare pentru sistemele inteligente de șasiu foarte automatizate „.

Amortizoarele active de acest tip nu mai reacționează pur și simplu la situații de condus și suprafețe rutiere, răspund proactiv pentru a contracara forțele care acționează pe șasiu și oferă o experiență de conducere extrem de lină și confortabilă.

thyssenkrupp produce componente la Sibiu din 1996. Noua fabrică este o extensie a site-ului de producție existent. Compania produce atât componente, cât și sisteme amortizoare complete pentru producătorii de echipamente auto și pentru furnizorii de servicii de producție. Investiția thyssenkrupp a creat peste 350 de noi locuri de muncă la locația Sibiu, care are acum circa 1000 de angajați.

thyssenkrupp este unul dintre cei mai buni producători de sisteme de amortizoare. Sub marca Bilstein, compania produce și comercializează aceste componente de șasiu în opt locații din Europa, SUA și China. Activitatea amortizoarelor face parte din divizia de componente a Grupului, care produce componente high-tech pentru sectoarele auto și mașini cu peste 34.000 de angajați din întreaga lume. În anul fiscal 2017/2018, zona Components Technology a realizat vânzări de aproximativ 7,9 miliarde de euro.


Foto&info: thyssenkrupp

1.161 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *