Termoenergetica nu a început lucrările pe Bulevardul Timișoara deși a lăsat două mari cartiere fara tramvai

Deși începând cu 26 iulie, la solicitarea Termoenergetica, STB SA și TPBI au închis circulația tramvaielor liniei 25 pe Bulevardul Timișoara, compania nu a început niciun fel de lucrare în zona nici în a treia zi cu circulația închisă. Practic, locuitorii din cartierele Preciziei, Militari și Drumul Taberei au rămas fără linia 25, singura linie de tramvai din zona, aceasta fiind înlocuită cu autobuzele liniei 625, care stau blocate în trafic și nu au capacitatea și viteza de transport oferită de tramvaie. Într-o țară normală, odată cu închiderea liniei, mai ales ca vorbim de o companie a primăriei capitalei, lucrările ar fi început imediat.

Conform Termoenergetica, lucrările necesită oprirea traficului tramvaielor din cauza faptului că magistrala de termoficare este în zona liniilor, pe tronsonul cuprins între Strada Brașov și AFI Cotroceni. Totuși, dacă lucrarea ar fi fost atât de urgentă ar fi demarat mai repede, mai ales că vorbim de o companie locală, care nu lucrează în weekend precum firmele private.

În cursul zilei de 28 iulie am realizat o tura foto în zona, moment la care nu exista niciun semnal că ar începe vreo lucrare.

Mobilitate.eu solicita STB SA și TPBI reluarea circulației tramvaielor liniei 25 până la momentul demarării lucrărilor pe Bulevardul Timișoara.

1.208 Vizualizări

1 thought on “Termoenergetica nu a început lucrările pe Bulevardul Timișoara deși a lăsat două mari cartiere fara tramvai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *