Telefoane mobile mai ieftine de la DigiMobil

RCS & RDS incepe anul cu mari reduceri de preturi, la o gama variata de telefoane mobile disponibile in oferta Digi Mobil: Allview, HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Samsung. Campania se adreseaza atat noilor clienti, cat si celor existenti si este valabila pana in data de 8 februarie 2015.
Astfel, persoanele care doresc sa beneficieze de reducerile de pret la telefoane mobile, trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS sau intr-unul din noile magazine Digi, pentru a consulta oferta disponibila in fiecare reprezentanta a companiei.
Reducerile de pret sunt valabile la contractarea abonamentelor din gama Optim si Complet, pe o perioada de 24 de luni. In plus, compania le ofera clientilor posibilitatea de a-si achizitiona telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, la cele mai accesibile preturi de pe piata, in limita stocului disponibil.
„Prin lansarea acestei campanii, continuam sa le oferim cat mai multor utilizatori de servicii de comunicatii, posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care le ofera serviciile Digi Mobil: internet si convorbiri nelimitate in retelele nationale si internationale, continut video online la cerere prin aplicatia Digi Play, dar si programele TV variate disponibile pe platforma Digi Online, punandu-le la dispozitie telefoane mobile la cele mai bune preturi.” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.
Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse intre 2 euro si 10 euro, TVA inclus si, in functie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clienti ii pot utiliza gratuit.
Clientii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclus), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclus).
Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.
863 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *