STB SA suspenda linia 641 și suplimentează linia 41 metrou ușor

STB SA a publicat mai multe anunțuri pe traseul liniei 41 prin care anunță că din data de 13.01.2020 linia 641 se suspendă, în timp ce linia 41 va fi suplimentată cu mai multe tramvaie, față de 30 câte circulă în prezent la ore de vârf. Înainte de lansarea lucrărilor la pasajul Grant, pe traseul liniei 41, în funcție de sezon, circulau între 36 și 40 de tramvaie, fiind cel mai aglomerat și important traseu de tramvai din oraș. Linia 641 și-a pierdut utilitatea odată cu revenirea la traseu a liniei 41, în septembrie 2019.Foto: mobilitate.eu

1.143 Vizualizări

4 thoughts on “STB SA suspenda linia 641 și suplimentează linia 41 metrou ușor

    1. Nu se muta deocamdata, abia in martie se apuca de celalalt sens. Se suplimenteaza cu cateva tramvaie. Oricum 641 era total inutil, cara aer si ardea motorina aiurea.

      1. De ce tocmai în martie?Ca vremea permite foarte bine lucrul pe șantiere? Nu vreau sa am gura aurită…dar putem avea o iarnă în martie…care sa înceapă de la sfarsit de februarie?! Din lipsa de licitații?

  1. Dupa aceasta schimbare, traficul calatorilor a fost ingreunat si e foarte aglomerat in statiile de tramvai la orele de varf. Cand era autobuzul, era mai putin aglomerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *