STB SA a fost premiată pentru cel mai bun manager de transport și cel mai bun operator de transport public al anului

STB SA a fost premiată pentru cel mai bun manager de transport și cel mai bun operator de transport public al anului

Societatea de Transport București STB SA a fost premiată în cadrul Galei Premiilor Transportului Public -ROPAT 2022, unde au fost recompensate cele mai bune proiecte, produse, servicii și inovații în Transportul Public din România:
✅ “Cel mai bun operator de transport public”
✅ “Managerul de transport public al anului”.

“Participarea STB S.A. la evenimentul ROPAT 2022 reprezintă o ocazie de relaționare cu jucători importanți din zona transportului local de călători. Acest eveniment conferă sprijin și creează oportunități de dezvoltare reale, care se concretizează ulterior în oferirea unor servicii mai bune și de calitate pentru călători. Participăm de fiecare dată cu entuziasm la aceste hub-uri de informație live, care ne ajută să vedem în timp real direcția spre care se îndreaptă industria de profil, astfel încât să ne formăm opinii pertinente despre noutățile de pe piață și care este strategia pe care trebuie să o adoptăm pentru a fi competitivi. Am crezut întotdeauna că cea mai importantă sarcină pe care o companie o are este să-și spună povestea. Există o corelație directă între investițiile în digitalizare, vehicule noi, aportul la modernizarea infrastructurii și satisfacția călătorilor. STB SA se modernizează! STB SA devine mai competitiv, mai eficient, mai sustenabil! Mulțumim utilizatorilor STB pentru că ne aleg în deplasările lor zilnice, precum și tuturor partenerilor cu ajutorul cărora dezvoltăm transportul public în beneficiul călătorilor din zona metropolitană București-Ilfov”, a declarat Adrian Criț, Directorul General STB SA.

2.530 Vizualizări

1 thought on “STB SA a fost premiată pentru cel mai bun manager de transport și cel mai bun operator de transport public al anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *