STB SA a început montarea gardurilor pe linia modernizată între OMV și Apaca și în continuare pe linia 41

De câteva nopți, echipele STB SA au reluat lucrările de montare a gardurilor care delimitează liniile de tramvai de restul traficului, lucrând pe două tronsoane. Lucrările pentru fiecare locație se desfășoară în ritm de aproximativ 50 de garduri pe noapte.

Astfel, se lucrează pe Bulevardul Vasile Milea, unde modernizarea a fost finalizată între OMV și Iuliu Maniu, fiind aproape finalizat sensul spre Iuliu Maniu.
De asemenea, continuă lucrările de montare și pe linia 41 pe bulevardul Ghencea, aici pe lânga montarea gardurilor, va fi reabilitată și baza de beton a acestora, lucrările la aceasta urmând să se deruleze după montarea gardurilor.

Foto: mobilitate.eu1.431 Vizualizări

2 thoughts on “STB SA a început montarea gardurilor pe linia modernizată între OMV și Apaca și în continuare pe linia 41

  1. Dar pe Soseaua Oltenitei o sa mai puna vreodata gardurile inapoi? Deja circulatia tramvaielor este sub orice critica pe portiunea dintre Piata Sudului si Romprim.

    1. Nu vrea primaria sector 4 sa le mai puna. Oricum acestea nici nu vor mai exista pentru ca au fost reconditionate si vor fi montate pe linia 45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *