STB SA continuă modernizarea parcului depoului Bucureștii Noi cu un nou tramvai modernizat la URAC

STB SA continuă modernizarea parcului depoului Bucureștii Noi cu un nou tramvai modernizat la URAC

Începută în anul 2021, modernizarea parcului de tramvaie al depoului Bucureștii Noi continuă, zilele acestea sosind un nou tramvai din seria V3A-93-CH-PPC, reparat capital și cu interior modernizat în cadrul uzinei STB SA-URAC. Tramvaiul a beneficiat de o reparație totală a caroseriei, a sistemului de tracțiune cu choppere și de modernizarea interiorului. Interiorul a primit finisaje cu PAFS, scaune noi cu șezut ergonomic și un validator dual pentru utilizarea cardurilor și a dispozitivelor smart pentru plata călătoriei, instalat în zona cu podea coborâtă a tramvaiului. Vagonul cu podea parțial coborâtă în zona ușii 3 oferă accesibilitate pentru toate tipurile de călători.

Cu o finanțare din ce în ce mai mică și lipsă de personal, uzina STB SA – URAC continuă modernizarea parcului de tramvaie din oraș, în prezent fiind în curs de modernizare parcul depoului Bucureștii Noi, aici fiind deja un număr de 12 tramvaie modernizate, urmând ca parcul de tramvaie modernizate al depoului să se apropie de 20 de tramvaie în următoarele luni.3.928 Vizualizări

1 thought on “STB SA continuă modernizarea parcului depoului Bucureștii Noi cu un nou tramvai modernizat la URAC

  1. Liniile de pe Mihalache, Bucureștii Noi, Gloriei – Piatra Morii, Expoziție, pe când la reparații? Acum 2 ani se promitea repararea întregii rețele până în 2023…doar distrugem tramvaie noi pe rețele distruse până una alta. În București rețea bună este văzută ca rețea non OR. Dar se uită cineva la cum arată linia 21 ? Linie candidată la Imperio? Distrusă de cazanele de pe 36 ? Că 25, 41 și 32 sunt valurile mării agitate? Distruse de troacele de pe 19, 45 respectiv ce linii OR a avut Alexandria?Că liniile 1 și 10 sunt tocate de jafurile de la Titan, Colentina, Victoria? De acord că trebuie tramvaie noi, dar în ritmul ăsta, ajung la gard în 2 ani. După garanție, om vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *